Witamy na forum serwera Polski Militarny Serwer, baw się dobrze! Ip serwera mtasa://188.68.249.251:20048
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wymagania
- Ukończone 15 lat: mam 12 ale starczy
- Kultura osobista : tak uczyli nasc
- Doświadczenie w moderowaniu: bardzo durza
- Znajomość regulaminów panujących na forum: tak lecz nie stety kiedyś ich nie pszestszegałem
- Znajomość ortografii: bardzo dobra
Wzór
1. Imię: piotrek
2. Wiek: 12 lat hodze z mateuszem szajbusem do klasy
5. Ile czasu dziennie możesz przeznaczyć na pilnowania porządku na serwerze: jak rodzicuw nie ma w domu to moge nwaet do dwónastej w nocy siedziec
6. Doświadczenie: bardzo durze od pienciu lat na mta
8. Dlaczego akurat Ty?: poniewarz jestem kolegom moderatora mateusza hodze znim do klasy bardzo dobże sie komunikóje z graczmi i jestem bardzo dobrym kandydatem tak samo jak szajbus lubie militarie
9. Coś o sobie (Minimum 5 zdań): ja jestem ucnziem tesz pierwszej klasy gimnazium bo ja z mateuszem hodze do klasy i jest bardzo spox on mi odpisuje na gefrajterce nie wiem hansa hyba y ale bardzo lubie krzysia mateusza i mnie siebie ruwniesz patryka lubie a ja jestem atejsto do kosciola nie hodze bo nie hce mi sie rosuł niedzielny.
Cóż, jeśli masz 12 lat i chodzisz do gimnazjum to znaczy że jesteś ponad przeciętny a takich ludzi potrzebuje ten serwer.
Jestem na tak, dajmy chłopakowi szansę, może jest inteligentniejszy od tych ćwierćgłówków i gryzipiórków obecnie dyrygujących pracą moderacji?
Le jetën dhe qëndron perandori.
Shqipëria e Madhe.
Shefi e Madh.
Unë jam një i Madh.
Oczyfisicie rze na tak! Dajmy hłopakowi szanse!
Strony: 1