Witamy na forum serwera Polski Militarny Serwer, baw się dobrze! Ip serwera mtasa://188.68.249.251:20048
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Dzieńdobry,
Po tym co dziś widziałem na serwerze podczas wojny USMC vs WDW straciłem do niego jakikolwiek szacunek. (Chodzi o hansa a.k.a leoparda)
Notorycznie robił MK i pozwalał swoim ludziom (m.in. traxowi) takze robic mk i używać broni przeciwnika.
Później jak już mi się cierpliwość skończyła także go zwyzywałem i robiłem to co on.
Proponuje takie rozwiązanie:
-Dla mnie (Szajbus18) ban na 12 h lub więcej
-dla traxa podobnie
-dla hansa prosze o to aby wypierdolic go z administracji. Nie nadaje sie do administracji.
CAŁA SPRAWA ZACZĘŁA SIĘWCZEŚNIEJ.
Zbanował Młodego a.k.a Doge za to że NIE PRZESTRZEGAŁ REGULAMINU. heh..
Sam przepierdolil cały regulamin jaki jest oprócz punktu z wyzywaniem rodziców. Satyrycznie co nie?
jednak jak uważał nic złego nie zrobił i nawet sobie muta nie dał.
Oczywiście kiedy wygraliśmy tą wojne a napierdalalismy ponad godzine. powiedzialbym ze nawet półtorej i wyparlismy ich w chuj on mowi ze chuj z tym bo nigdzie nie ma punktu w REGULAMINIE (dla niego cos takiego istnieje?) ktory mowi o przejmowaniu bazy w jakikolwiek sposób.
Napiszcie czy jesteście za czy przeciw oraz czy widzieliscie całe zdarzenie jak i konwersacje na czacie. Swoje propozycje kary jak i osoby ktore maja być ukrzyżowane także prosze podawać jako inicjatywy.
Z góry dzięki za sprawiedliwość na serwerze.
Ja tam nic do Hansa ejkej Leoparda nie mam.
Nawet szacunku hehe.
Wyjaśniłem sobie sprawę z Rusznowem, jak i z tobą
Sprawa wyjaśniona na serwerze.
Wątek do zamknięcia, prosz.
//Zamykam
Strony: 1
Wątek zamknięty